Persoonlijke ontwikkeling

Naast schilderen heeft Hans nog een tweede passie; ‘het leven als mens op aarde’.

 

Liefde, pijn, verdriet, angst, al deze emoties… waarom zijn ze er? Wat zegt het over mij en de ander? Is het er zomaar of wil het iets zeggen?

 

Op 26 jarige leeftijd, na de afronding van zijn architectuurstudies, pakte hij zonder al te veel voorbereiding zijn rugzak om aan een tocht te beginnen die in oorsprong als doel had om te voet 2800 km af te leggen om dan in Santiago de Compostela aan te komen.

 

“Die 2800 km zitten er op, maar mijn Camino (weg, pelgrimstocht) ben ik nog steeds aan het lopen”.

 

Deze tocht was voor hem het begin van zijn weg in bewustwording en een langzaam ontwaken van zijn doel in dit leven, ‘luisteren naar mensen’.

Dit alles, nl. zijn passie voor schilderen, het leven en het luisteren naar mensen, vindt een uitingsvorm in de opleiding ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’, die hij volgt aan ‘de kleine tiki’ in Breda.

Deze opleiding vormt mede de basis van zijn werk als Coach Persoonlijke Ontwikkeling.

 

Aan de hand van een kunstzinnig instrument of werkstuk probeer ik vanuit een veilige basis contact te maken met de cliënt. Het werkstuk is geen kunstwerk, enkel een communicatiemiddel.

Als coach heb ik geen antwoorden op de vragen van mijn cliënten. Het is de cliënt zelf die op avontuur gaat om de geheimen van zijn kunstzinnig werkstuk te ontsluieren en zo de antwoorden op zijn eigen vragen te ontdekken.

 

‘zonder antwoord is er geen vraag’

 

Ik help je graag met de voorbereidingen van jouw Camino of loop graag een eindje mee!